Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Comentarii recente | Top surse

Cei mai frumoși ani

Pacey: Trebuie să-i spunem, Jo, trebuie, trebuie să-i spunem cât mai curând. Cu cât așteptăm mai mult, cu atât va fi mai greu.
Joey: Știu. Am încercat, am încercat de nenumărate ori.
Pacey: De fiecare dată când îl văd mă simt de parcă...
Joey: Nu e nevoie să te deranjezi să continui. Nu are rost. Nu e tocmai cel mai ușor lucru pe care a trebuit să-l fac vreodată. Să-i spun lui Dawson că, în timp ce nu era atent, eu am manifestat această atracție gravitațională ciudată pentru prietenul lui cel mai bun și nu pot să nu mă gândesc la el sau să nu îmi doresc să fiu lângă el sau să nu-l sărut tot timpul. (Se sărută)
Pacey: O s-o fac eu.
Joey: Ce?
Pacey: O să-i spun eu.
Joey: Nu, nu te pot lăsa să faci asta. E responsabilitatea mea.
Pacey: Jo, nu este responsabilitatea ta. Eu sunt cel care a început asta. Eu sunt cel care te-a adus în situația asta și sincer singurul mod prin care îmi pot salva prietenia cu Dawson este să fiu sincer cu el. Deci eu trebuie să fac asta. Am nevoie de o zi. O singură zi.
Joey: O zi.
Pacey: Da, o zi.

replici din filmul serial Cei mai frumoși ani
Adăugat de Moț MădălinaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Pacey: Nu vreau să fiu nepoliticos. Dar dacă îmi acordați o secundă, o să ajungeți cu toții acasă la timp pentru cină. Știu că eu sunt considerat a fi sursa acestor zvonuri. Și cred că are sens. Pentru că uitați-vă la mine, un elev de 7 care stă mereu în spatele clasei la ora de engleză a doamnei Jacobs visând cu ochii deschiși la același lucru. La cum ar fi dacă... aș arăta mai bine, dacă aș fi mai sofisticat și cu 15 ani mai bătrân. Pentru că doar atunci ar putea doamna Jacobs să mă considere ceva mai mult decât unul din elevii dânsei. Și doar atunci ar putea acest zvon să fie adevărat. Adică, nu mă înțelegeți greșit, sunt flatat de seriozitatea cu care ați tratat aceste afirmații, dar eu unul le-aș fi pus pe seama imaginației unui adolescent. Mă așteptam să faceți același lucru.
Directorul Stevens: Corectează-mă dacă greșesc, domnule Witter, ca să se știe, spui că negi toate afirmațiile menționate mai devreme?
Pacey: Da, domnule, să se consemneze oriunde vreți dumeavoastră. Doamna Jacobs este doar profesoara mea de engleză și nimic mai mult spre marea mea dezamăgire.

replici din filmul serial Cei mai frumoși ani
Adăugat de Moț MădălinaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Joey (lăsându-i un mesaj pe telefon lui Dawson): Hei Dawson, eu sunt. Am vrut să te sun. Sunt la o petrecere cu Jack, Jen și colega mea de cameră nebunatică. Ghici ce? Mă distrez pe cinste, dar oricât de bine ar fi, lipsește ceva: tu. Nu ești aici și știu că am spus că sunt în regulă cu faptul că nu ai venit weekendul acesta, dat știi ce? Nu este în regulă pentru că îmi lipsești. Și în seara asta era un băiat care se dădea la mine sau cel puțin așa cred. Și era foarte drăguț, iar eu l-am alungat și nu știu sigur de ce am făcut asta. Dar sunt destul de sigură că am făcut-o din cauza ta. Mi-am petrecut ultimele două luni sperând că o să apari la ușa mea într-o bună zi, dar nu este așa. Tu ești undeva în lumea asta și îți urmezi visele și eu vreau să faci asta. Dawson, cred că este timpul să te las să-i contunui viața. Și îmi este foarte greu să fac asta pentru că știu că există o parte din mine care te va iubi mereu. Dar toată situația asta, visatul cu ochii deschiși, fuga nu ne fac bine. Așa că asta fac acum, încerc să ne eliberez, lucru pe care ar fi trebuit să-l fac acum trei luni. Spun rămas bun, Dawson. Să mă suni. Pa.

replici din filmul serial Cei mai frumoși ani
Adăugat de Moț MădălinaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dawson (despre Jen): Oh, Doamne, este perfectă!
Joey: Perfectă? Dawson, mă dezamăgești.
Dawson: Ochii ăia și părul...
Joey: Păi sunt de acord cu tine că fata are calități fizice, dar nimic atât de original sau misterios încât să o consideri perfectă.
Dawson: Bine, bine, calmează-te!
Joey: Adică o față ca a ei spune totul. Aspectul întreținut specific new yorkez-ilor din clasa superioară. Nu văd niciun mister. Pot să îți prezic tot viitorul ei.
Dawson: Chiar?
Joey: Da. În trei ani rezultatele ei satisfăcătoare de la bacalaureat îi vor asigura un loc la o facultate de științe umaniste undeva prin New England unde se va specializa în... istoria artei. Apoi se întoarce în Manhattan și se mărită cu un afacerist pe care îl întâlnește într-o sâmbătă la o petrecere după un meci din cupa Americii. În mai puțin de un an se mută la periferia Connecticut-ului, recondiționează o veche fermă unde cresc trei copii perfecți.
Dawson: Te-ai gândit ceva timp la asta.
Joey: Nu chiar. E atât de evident.
Dawson: Sincer să fiu, prefer să o las pe Jen să mă surprindă, bine?
Joey: Cum vrei! Încerc doar să te împiedic să-ți irosești timpul.

replici din filmul serial Cei mai frumoși ani
Adăugat de Moț MădălinaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Pacey (la interfon): Audrey, eu sunt. Nu știu dacă mă auzi, dar dacă da, te rog să nu te urci în avion, te rog. Sau știi ce, dacă te urci în avion, e în ordine pentru că o să mă faci să conduc și să traversez țara asta și să stau în fața vilei părinților tăi în Beverley Hills până când o să-mi vorbești. Pentru că trebuie să-ți spun că îmi pare tare rău pentru tot și pentru că nu am fost sincer cu tine întru totul și îmi pare rău pentru înclinația mea pentru femeile mai în vârstă. Doar că a fost un an foarte ciudat pentru mine deoarece în timp ce voi toți plecați la colegiu, eu mă chinuiam să mă mențin pe linia de plutire. Și crede-mă, nimeni nu îți dă hărți pentru drumurile mai puțin umblate. Trebuie să mergi înainte și să pornești la drum. Dar în cele din urmă singurul lucru pe care o să-l iau cu mine, singurul lucru pe care o să mi-l amintesc din acest an ești tu. Ești o persoană uimitoare, Audrey. Și ai apărut atunci când credeam că nu o să mai iubesc niciodată și mi-ai animat viața. Știu că noi doi nu ne cunoaștem prea bine, dar, deși sunt sigur că aș putea trăi fără tine, totuși nu sunt sigur că vreau asta. Așa că asta e.

replică din filmul serial Cei mai frumoși ani
Adăugat de Moț MădălinaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Pacey (către tatăl său beat și leșinat): Presupun că ăsta este un moment bun pentru a avea acea discuție tată/fiu. (Imitându-și tatăl.) Deci, cum merge școala, Pacey? (El însuși.) Păi, tată, merge chiar bine. Chiar mă schimb. Se pare că sunt destul de deștept. Chiar aș putea avea potențial de facultate. (Ca tatăl său.) Bravo, Pacey, am știut mereu că o să te dovedești a fi inteligent. Cum se poartă fetele cu tine? (El însuși.) Am cunoscut o femeie. (Ca tatăl său.) E drăguță? (El însuși.) Drăguță? Andie e frumoasă. E inteligentă, e amuzantă. Îți spun eu, tată, fata asta este cu adevărat specială. Din nu știu ce motiv, pare să creadă că și eu sunt special. Tu de ce nu poți vedea asta? Ah? De ce nu mă vezi? Când ai renunțat la mine, când aveam cinci ani? Sau zece, sau doisprezece? Am 16 ani, tată! Și sunt aici și nu sunt perfect, dar mă străduiesc atât de mult pentru tine! (Începe să plângă.) Eu doar...(Suspină.) Și e datoria ta! Este datoria ta să mă iubești, indiferent de cine sunt sau o să fiu în viitor! Pentru că ești tatăl meu. (Suspină.) Ești tatăl meu. (Suspină din nou.) Ar trebui să mă iubești, nemernicule! Nu pot face asta singur.

replică din filmul serial Cei mai frumoși ani
Adăugat de Moț MădălinaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Pacey: E vorba despre povestea dintre voi, nu mai suport. Cum pot eu să concurez când voi doi aveți obiceiurile voastre comune la karaoke?
Joey: Pacey, nu trebuie să concurezi. Ar trebui să avem propria poveste... Nu asta am vrut să spun.
Pacey: Dar ce ai vrut să spui?
Joey: Nu mai știu, Pacey.
Pacey: Știi mica noastră înțelegere?
Joey: Da.
Pacey: Păi e o porcărie! O porcărie! E ciudat, e stânjenitor și urăsc fiecare clipă.
Joey: Pe bune?
Pacey: Da.
Joey: Atunci de ce ai venit aici?
Pacey: Știi, uneori poți fi chiar prostuță. De ce crezi că am venit aici? Am venit ca să fiu cu tine! E foarte simplu. Când îți place o persoană, e bine să fii îm apropierea ei indiferent de ce simte ea pentru tine sau nu simte. Cum e în cazul nostru.
Joey: Uite ce, am simțit!
Pacey: Ce?
Joey: Dimineață m-ai atins cu mâna când eram în pat și am simțit.
Pacey: Și ce ai simțit?
Joey (zâmbește): M-am simțit vie.
Pacey: Bine. Joey, o să te sărut.
Joey: Nu poți.
Pacey: Jo, nu poți spune așa ceva și apoi să te aștepți să nu te sărut. Așa că exact asta o să fac. O să te sărut în 10 secunde și dacă nu vrei să mă săruți... Dacă nu vrei, atunci presupun că va trebui să mă oprești. Zece. (O sărută.)

replici din filmul serial Cei mai frumoși ani
Adăugat de Moț MădălinaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Joey: Vrei să spui că încă nu ai sărutat-o?
Dawson: Nu e vorba despre sărut, Joey. Este vorba despre drumul până acolo, crearea unei magii.
Joey: Jen se dă în vânt după această logică amețită inspirată din filme?
Dawson: Nu este nicio logică amețită, este romantism.
Joey: Este învechită, Dawson. Sărut-o odată, bine? Treci la următorul nivel, este timpul.
Dawson: Nu este atât de simplu. Este vorba despre crearea momentului potrivit. Și trebuie să fie plănuit cu muzica și replicile potrivite.
Joey: Nu poți planifica un sărut ca pe o scenă dintr-un film.
Dawson: Ba sigur că poți.
Joey: Nu este realitate, Dawson. Filmele astea la care te uiți sunt imagini false care nu există dincolo de hotarele Hollywood-ului.
Dawson: Nu e adevărat. Sunt imagini născute în realitatea imaginației.
Joey: De unde ai mai scos-o și pe-asta?
Dawson: Toată lumea consideră că filmele sunt pură imaginație, dar nu trebuie să fie așa. De azi înainte. Se poate să fie ca în filme. Trebuie doar să creezi tu acea realitate. Acea scenă de pe plajă o poți trăi chiar tu.
Joey: Hmm, nisip în pantaloni. Raiul pe pământ.
Dawson: Tocmai atitudini ca a ta împiedică poveștile de dragoste ca cele din filme să devină realitate. Ești mult prea cinică.

replici din filmul serial Cei mai frumoși ani
Adăugat de Moț MădălinaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Dawson: Am câștigat!
Joey: Nu, nu ați câștigat, Dawson, ați pierdut.
Dawson: Ce?
Joey: Dacă ai ști mai multe despre navigație, atunci ai ști și că ai fost descalificat pentru că...
Pacey: Pentru că era cât pe ce să mă omori!
Dawson: Ce, am fost descalificat?
Joey: Da.
Dawson: Bine, să nu uităm cine a început asta, Pacey! Tu ești cel care a spus că vrea să...
Joey: Gata, încetați! Încetați amaândoi! Nu sunt vreun trofeu nenorocit.
Pacey: Nu, Jo... (Se întoarce spre Dawson.) Să nu uităm cine a început totul. Să nu uităm cine m-a împins spre Joey Potter. Tu ai făcut asta!
Dawson: Te-am împins?
Pacey: Da, tu. Pentru că nu vroiai să te deranjezi...
Dawson: Pentru că nu am vrut să sufăr din nou, Pacey. Încă mai țineam la ea, încă o mai iubeam. O iubesc și acum.
Joey: Urăsc situația asta. Urăsc tot! Doamne, te urăsc pentru că m-ai sărutat și m-ai forțat să-mi dau seama ce înseamnă tot, Pacey! Și te urăsc pe tine, Dawson, pentru că m-ai forțat să aleg între prietenia noastră și ce aș fi putut avea cu el. Și mă urăsc. Îmi doresc să ne putem întoarce la ce era înainte, aș vrea să schimb totul, dar nu pot. Nu se merită să treci prin toată situația asta pentru nimic în lume. Nicio persoană nu merită asta. Niciunul dintre voi și nici eu.

replici din filmul serial Cei mai frumoși ani
Adăugat de Moț MădălinaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Jen: Îmi e greu să cred că o persoană care a absolvit la Institutul Laue-Langevin are volumul 2 din colecția Dolly Parton.
Charlie: Dă-mi asta.
Jen: Și de ce este atât de important pentru tine ca eu să ascult melodia asta?
Charlie: Pentru că, odată ce asculți înregistrarea originală a melodiei "I'll Always love you" cântată de Dolly Parton în 1974, melodie cunoscută ca soundtrackul filmului "Bodyguard", o să-ți dai seama pentru prima dată în viața ta ce înseamnă să nu fii jalnic. Și în momentul respectiv tot universul tău se va întoarce cu sususl în jos. Tot ceea ce ți se părea normal, acum o să ți se pară corect.
Jen: Și ăsta e un lucru bun?
Charlie: Bineînțeles. La ce e bună muzica dacă nu să-ți înșele toate așteptările și să te dea peste cap din când în când?
Jen: Eu credeam că pentru asta sunt oamenii.
Charlie: Ce?
Jen: Nimic. Doar că nu-mi vine să cred că îți place muzica country.
Charlie: Îmi plac toate genurile de muzică spre deosebire de tine care ești cinică și conservatoare. Ești probabil una din fetele alea ciudate din clasa mijlocie care se uită mult la televizor și care se plimbă prin oraș cu Volvoul vechi al tatălui lor.
Jen: Vin dintr-un oraș mic, îmi place să împletesc și locuiesc cu bunica mea.
Charlie: E în regulă pentru mine.

replici din filmul serial Cei mai frumoși ani
Adăugat de Moț MădălinaSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

<< < Pagina din 12 > >>

Dacă știi un alt citat, îl poți adăuga.

Pentru a recomanda citatele din Cei mai frumoși ani, adresa este:


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook