Adaugă un citat | Citate la întâmplare | Comentarii recente | Top surse

Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui de Fran Walsh

Frodo: Și așa a fost. A început cea de-a patra eră a Pământului de Mijloc. Iar Frăția Inelului... deși unită pentru totdeauna de prietenie și de iubire... a luat sfârșit. La treisprezece luni de la ziua in care Gandalf ne-a trimis în lunga noastră călătorie... ne aflam din nou în fața unei priveliști binecunoscute. Eram acasă. Cum îți reiei obiceiurile vieții de dinainte? Cum mergi mai departe... când în adâncul inimii începi să înțelegi... că nu mai e cale de întoarcere? Sunt lucruri pe care timpul nu le poate rezolva... răni adânci... care rămân. Bilbo mi-a spus odată că rolul său în această poveste se va încheia... că fiecare dintre noi facem la un moment dat parte din poveste. Cea a lui Bilbo luase acum sfârșit. Nu vor mai fi și alte călătorii pentru el... mai puțin una. Dragul de Sam. Tu nu vei putea fi mereu de ambele părți. Va trebui să fii cu totul într-o singură parte. Mai atât de multe de făcut și de trăit. Rolul tău din poveste va continua.

replică din filmul artistic Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui, scenariu de Fran Walsh, după J.R.R. Tolkien (1 noiembrie 2003)
Adăugat de Anamaria LicuriciSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Gandalf: Într-adevăr, a suferit o înfrângere, dar... în spatele zidurilor din Mordor forțele inamice se regrupează.
Gimli: Să-l lăsăm să stea acolo! Lasă-l să putrezească! De ce ne-ar păsa?
Gandalf: Pentru că zece mii de orci stau acum între Frodo și Muntele Blestemat. L-am trimis la moarte sigură.
Aragorn: Nu. Frodo încă mai are o șansă. Are nevoie de timp... și de traversarea în siguranță a câmpiei Gorgoroth. Iar noi putem face asta pentru el.
Gimli: Cum?
Aragorn: Să provocăm armatele lui Sauron. Să-i pustiim ținutul. Apoi ne înarmăm cu toate forțele și pornim spre Poarta Neagră.
Eomer: Nu putem obține victoria numai cu ajutorul brațelor.
Aragorn: Nu pentru noi înșine. Dar îi putem da lui Frodo o șansă dacă reușim să ținem ochiul lui Sauron ațintit asupra noastră. Îi distragem atenția de la orice altă mișcare.
Legolas: O diversiune.
Gimli: Moarte sigură, șanse infime de reușită... Ce mai așteptăm?
Gandalf: Sauron își va da seama că e o capcană. Nu va înghiți momeala.
Aragorn (încrezător): Ba nu, eu cred că o va face.

replici din filmul artistic Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui, scenariu de Fran Walsh, după J.R.R. Tolkien (1 decembrie 2003)
Adăugat de Anamaria LicuriciSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

Aragorn: Aveți răbdare, aveți răbdare! Fii ai Gondorului, ai Rohanului, frații mei! Văd în ochii voștri o teamă ce mi-ar îngheța și mie inima. Va veni o zi când curajul oamenilor va ceda, când ne vom uita prietenii și vom rupe toate legăturile ce ne leagă de frații noștri, dar nu astăzi. Va veni un timp când dezastrul vă va distruge scuturile, iar vremea oamenilor se va sfârși! Dar nu astăzi! Astăzi luptăm! Pentru tot ceea ce iubiți pe acest Pământ, vă ordon "ridicați-vă, oameni ai Apusului!"

replică din filmul artistic Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui, scenariu de Fran Walsh, după J.R.R. Tolkien (1 decembrie 2003)
Adăugat de Anamaria LicuriciSemnalează o problemă/completareCitate similare
Comentează! | Votează! | Copiază!

Distribuie

<< < Pagina din 3 > >>

Dacă știi un alt citat, îl poți adăuga.

Pentru a recomanda citatele din Stăpânul inelelor: Întoarcerea regelui, adresa este:


Căutare

Căutări recente | Top căutări | Info

Fani pe Facebook